visboel.be

Nieuws

Gewijzigde openingsuren, promoties, nieuwe producten en leuke weetjes over de winkel, je vindt het hieronder allemaal terug.
De skrei valt bij visliefhebbers vaak beter in de smaak dan de gewone kabeljauw. Het magere maar stevige visvlees is van hoge kwaliteit. Klik verder.

Skrei: de liefdevolle reiziger

De skrei is een kabeljauwsoort die vanaf januari tot ongeveer eind maart verkrijgbaar is. De vangst van deze vissoort is ...
Lees meer
Valentijn menu

Valentijnsmenu 2020

Valentijnsmenu 2020 49,90€ p.p. beschikbaar op 13, 14 & 15 februari, te bestellen tot en met dinsdag 11/2 Hapjes Hapjes ...
Lees meer
vispannetje maken teaser

Een vispannetje maken om duimen en vingers bij af te likken

Januari is traditioneel een maand waarin genieten van lekker eten en drinken centraal staat. Heb je nog enkele nieuwjaarsetentjes in ...
Lees meer
tongschar teaser

Zet wat vaker tongschar op het menu

Tongschar is een culinair veelzijdige vis. Je kan deze vis bakken, grillen, in de oven klaarmaken, stomen, pocheren of frituren. ...
Lees meer

Ontdek onze openingsuren tijdens de feestdagen

OPENINGSUREN EINDEJAARSPERIODE 2019 Zondag 22 en 29 december  Afhalen van bestellingen stipt om 11u (géén traiteurdienst) Maandag 23 en 30 december ...
Lees meer
steenbolk teaser

Steenbolk: een verrukkelijke vis van bij ons!

Steenbolk, ook wel steenwijting genoemd, is een beenvis die behoort tot de familie van de kabeljauwachtigen. De steenbolk is in ...
Lees meer
heek teaser

Heek: de ‘mooie meid’ uit de zee

De Europese heek is bij ons niet zo bekend. Nochtans is het een zeer lekkere vis. Hij kan tot 1m40 ...
Lees meer

Pladijs: een uitstekend alternatief voor tong

Pladijs is een echte zomervis. Hij is nu - tot oktober - op zijn best omdat hij dan goed vet ...
Lees meer
zeetong teaser

Zeetong: een heerlijke vedette uit de Noordzee

Het hoogseizoen voor zeetong is aangebroken. Van juni tot en met december is deze vis op zijn best. Onder de ...
Lees meer
rog teaser

Rog, een vis die smaakt naar… nóg!

Rog is een vis die je op heel veel manieren kan bereiden. Even bakken of pocheren volstaat evenwel voor een ...
Lees meer
Hondshaai teaser

De hondshaai culinair (her)ontdekt

Je zal wellicht nog maar zelden haai op je bord gekregen hebben. Toch is de hondshaai, die in Europa gevangen ...
Lees meer

Doe lekker origineel, bereid eens zeebarbeel

Zalm en kabeljauw smaken altijd, maar de vissen vers opgevist door onze Belgische vissers zijn minstens zo lekker. Zet bijvoorbeeld ...
Lees meer
sint-jakobsschelpen teaser

Kom uit je culinaire schelp met sint-jakobsvruchten

De sint-jakobsschelp, ook wel bekend onder de naam jakobsmantel, behoort samen met de oesters en mosselen tot de 'bivalven' of tweekleppigen. Ondanks ...
Lees meer

Sluitingsdagen tijdens Carnaval

LET OP: van dinsdag 26 februari tot en met woensdag 6 maart sluiten we de boel even. Op donderdag 7 ...
Lees meer
Rode poon teaser

Rode poon: onbekend is onbemind?

Rode poon is voor velen misschien geen bekende vis. Hij wordt in onze Belgische wateren doorgaans opgevist als bijvangst van pladijs ...
Lees meer

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws

Hou deze pagina dus goed in de gaten en blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent onze vishandel in Aalst.

Tip: kijk zeker ook eens op onze receptenpagina voor heerlijke kookinspiratie.

Onze openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 08.30 tot 18.00
Woensdag 08.30 tot 18.00
Donderdag 08.00 tot 18.00
Vrijdag 08.00 tot 18.00
Zaterdag 08.00 tot 17.00
Zondag Enkel op bestelling en af te halen om 10u30

Meer nieuws? Schrijf je in op onze nieuwsbrief...

Scroll naar top