visboel.be

Warme visschotels

Van Normandische tongfilet tot bisque van kreeft en paling in 't groen, bij ons vind je zeker een lekkere schotel naar jouw smaak.

Geniet van pure kwaliteit met onze warme visschotels

Wil jij jezelf of je gasten tijdens een gezellige avond verwennen met een lekker diner? Of tijdens de feestdagen eens iets anders eten dan hertenragout?

Neem dan een kijkje tussen de verschillende warme visschotels die wij te bieden hebben. Je hebt de keuze uit meerdere gangen met gerechten om van te watertanden. Van Normandische tongfilet tot bisque van kreeft en paling in 't groen, bij ons vind je zeker een lekkere schotel naar jouw smaak.

Heerlijke gerechten op traditionele wijze bereid

Op onze prijslijst vind je een overzicht van al het lekkers dat wij te bieden hebben, zoals aperitiefhapjes, allerlei smakelijke soepen en voor- en hoofdgerechten. Deze zijn samengesteld en klaargemaakt volgens traditioneel recept. We bereiden ze met de meest verse producten in onze winkel in Aalst en dat proef je. Kies bv. onze huisbereide garnaalkroketten of grietfilet met witte wijnsaus, saffraan en fijne groentjes.

Net zoals onze koude visschotels worden ook onze warme visschotels op een unieke wijze verpakt. Hierdoor blijven ze langer vers én kan je ze, mits ongeopend, extra lang bewaren. De houdbaarheidsdatum van elk gerecht vind je terug op de verpakking.

Smullen tijdens feestelijke gelegenheden

Naast onze schotels kan je ook kiezen uit een visfondue of -gourmet. Ideaal om tijdens speciale gelegenheden of de feestdagen mee uit te pakken. Met o.a. sint-jakobsvruchten, gepaneerde kabeljauw, scampi's en gamba's maak je van jouw avond een culinair feest om niet snel te vergeten. Om je fondue optimaal op smaak te brengen voorzien we deze bovendien van een lekkere bouillon.

Meer informatie over onze warme visschotels

Wil je meer informatie over onze warme visschotels of deze bestellen? Kijk dan snel op onze prijslijst. Stel je liever zelf een schotel samen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Aalst. Let wel: om kwaliteit te garanderen werken wij uitsluitend met verse producten. Daarom vragen wij je om je bestelling minimum 2 werkdagen op voorhand aan ons door te geven.

Raadpleeg onze PRIJSLIJST

Op deze pagina vind je een overzicht van al onze koude en warme visschotels en andere smakelijke gerechten die wij aanbieden.

Onze openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 08.30 tot 18.00
Woensdag 08.30 tot 18.00
Donderdag 08.00 tot 18.00
Vrijdag 08.00 tot 18.00
Zaterdag 08.00 tot 17.00
Zondag Enkel op bestelling en af te halen om 10u30

Meer nieuws? Schrijf je in op onze nieuwsbrief...

Scroll naar top