visboel.be

Over ons

Vishandel Wim Boel is al 5 generaties een begrip in de regio.

Verse vis bereid op ambachtelijke wijze

Kan jij ook zo genieten van een lekker stukje vis al dan niet verwerkt in een heerlijk gerecht? Kom dan eens langs bij Vishandel Wim Boel in Aalst. Bij ons vind je naast verse vis ook koude en warme visschotels die op ambachtelijke wijze zijn bereid. Om de kwaliteit te garanderen maken we de vis met de hand schoon en fileren we deze nog op traditionele wijze, zonder hulp van machines.

Elke maand kan je bij ons ook terecht voor de vis van de maand. Het VLAM selecteert deze zorgvuldig in overleg met de visserijsector. Wil je meer weten over onze producten? Kijk dan op onze prijslijst of neem contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen. 

Wie zijn wij ?

Vishandel Wim Boel is al 5 generaties een begrip in de regio. De zaak staat bekend om de goede kwaliteit verse vis die er wordt geleverd en de vriendelijkheid van de medewerkers. De eerste generatie, de familie Cornand, was de grootste verdeler van vis in Aalst en omstreken. De familiezaak is sinds het begin vooral gespecialiseerd in verse Noordzeevis.

Wim is de drijvende kracht achter de vishandel in Aalst. Samen met zijn vrouw Christine en dochter Charlotte staat hij dagdagelijks in de winkel voor je klaar. Niet alleen heeft hij een zee aan ervaring op vlak van het inkopen, fileren en bereiden van vis, maar als afgestudeerd viskok geeft hij je vol passie voor het vak de meest smakelijke tips over het samenstellen van een heerlijk gerecht. Ga zeker eens kijken op de receptenpagina en laat je inspireren door de verschillende recepten die we voor jou geselecteerd hebben. Wil je een bezoekje brengen aan onze winkel? Kom gerust langs, we hebben parkeergelegenheid naast de deur!

Raadpleeg onze PRIJSLIJST

Op deze pagina vind je een overzicht van al onze koude en warme visschotels en andere smakelijke gerechten die wij aanbieden.

Onze openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 08.30 tot 18.00
Woensdag 08.30 tot 18.00
Donderdag 08.00 tot 18.00
Vrijdag 08.00 tot 18.00
Zaterdag 08.00 tot 17.00
Zondag Enkel op bestelling en af te halen om 10u30

Meer nieuws? Schrijf je in op onze nieuwsbrief...

Scroll naar top