visboel.be

Verse vis

Bij ons kan je terecht voor meer dan 30 soorten zeevis, elke dag vers aangevoerd.

Geniet van heerlijk verse vis

Heb je zin in een smakelijk en gezond stukje vis? Klaargemaakt op ambachtelijke wijze? Dan ben je bij vishandel Wim Boel aan het juiste adres. Bij ons kan je terecht voor meer dan 30 soorten zeevis, elke dag vers aangevoerd. Alle verse vis wordt bovendien nog met de hand gekuist en gefileerd. Smaak en kwaliteit gegarandeerd!

Kwaliteit van boot tot bord

Meer en meer mensen weten vis te appreciëren, zowel thuis als op restaurant. Het is niet alleen lekker en gezond, het heeft ook minder impact op het milieu dan vlees. Bij ons kan je dan ook terecht voor een ruim assortiment aan heerlijke zeeproducten. Zo hebben wij dagdagelijks o.a. verse tong, kabeljauw, schelvis, zeewolf, zalm en vele andere soorten in ons aanbod. Ook schaal-, schelp- en weekdieren mogen uiteraard niet ontbreken. Kortom, een zee aan keuze.

Niet alleen is de vis die wij aanbieden dagvers, wij maken deze ook nog op de traditionele manier schoon en fileren deze volledig handmatig. Hierdoor krijgt de filet een vastere structuur dan wanneer dit door een machine gebeurt. Dit zorgt er onder meer voor dat deze minder snel uit elkaar valt bij de bereiding.

Vis in de kijker

Kan je niet kiezen tussen de verschillende vissoorten? Proef dan zeker eens onze vis van de maand of vis van het jaar. Deze worden door de VLAM in overleg met de visserijsector zorgvuldig gekozen. We geven je als extraatje graag een aantal heerlijke recepten mee.

Verse vis kopen doe je bij een specialist

Een ruim kwalitatief aanbod, vriendelijke bediening en professionele verwerking, dat is waar wij voor staan. Kom langs in onze winkel en geniet van het neusje van de zalm. Wil je er zeker van zijn dat wij de vis die je wenst op voorraad hebben? Neem dan contact met ons op en plaats je bestelling zodat je zeker niet voor niets komt.

Raadpleeg onze PRIJSLIJST

Op deze pagina vind je een overzicht van al onze koude en warme visschotels en andere smakelijke gerechten die wij aanbieden.

Onze openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 08.30 tot 18.00
Woensdag 08.30 tot 18.00
Donderdag 08.00 tot 18.00
Vrijdag 08.00 tot 18.00
Zaterdag 08.00 tot 17.00
Zondag Enkel op bestelling en af te halen om 10u30

Meer nieuws? Schrijf je in op onze nieuwsbrief...

Scroll naar top