visboel.be

Koude visschotels

Van gerookte zalm tot sushi en kreeft, bij ons vind je gegarandeerd een schotel die je smaakpapillen verwent.

Geniet van onze ambachtelijke koude visschotels

Ben je op zoek naar een heerlijk alternatief voor een vleesschotel? Of wil je een culinaire afwisseling bieden op een feestje of voor een speciale gelegenheid? Een visschotel staat garant voor hapjes die niet alleen smakelijk maar ook erg gezond zijn.

Ontdek snel onze dagverse koude visschotels. Deze worden in onze winkel te Aalst met veel passie en op ambachtelijke wijze voor je bereid. Van gerookte zalm tot sushi en kreeft, bij ons vind je gegarandeerd een schotel die je smaakpapillen verwent.

Voorzien van de meest smakelijke vissoorten

Bij het samenstellen van zowel onze warme als koude visschotels hebben wij rekening gehouden met ieders smaak. Zo kan je kiezen uit een schotel op basis van gerookte en gekookte zalm of meerdere vissoorten, zoals forel en heilbot. Onze koude schotels worden telkens begeleid door 3 sausjes en koude aardappeltjes.

Naast vis vind je bij ons ook schotels met schaal- en schelpdieren. Geniet van heerlijk bereide scampi’s, langoustines of oesters. Een waar genot om bij een speciale gelegenheid je gasten te verwennen. Wil je het liever wat exclusiever? Bestel er dan kaviaar en verse kingkrab bij, succes verzekerd!

Kreeft voor een waar feestmaal

Uiteraard mag kreeft niet op het menu ontbreken. Bij ons kan je dan ook terecht voor een heerlijke kreeftenschotel bestaande uit een halve of hele kreeft. Bestel daar nog tomaat garnaal bij en het feestmaal is compleet. Wist je trouwens dat kreeft goed samen gaat met wijnen van de Chardonnay druif?

Meer informatie over onze koude visschotels?

Kijk voor de prijzen van de verschillende schotels op onze prijslijst. Wil je bestellen of graag meer informatie over het zelf samenstellen van een schotel? Vraag ons dan gerust om advies door contact met ons op te nemen of langs te komen in onze winkel in Aalst. Let wel: om kwaliteit te garanderen werken wij uitsluitend met verse producten. Daarom vragen wij je om je bestelling minimum 2 werkdagen op voorhand aan ons door te geven.

Raadpleeg onze PRIJSLIJST

Op deze pagina vind je een overzicht van al onze koude en warme visschotels en andere smakelijke gerechten die wij aanbieden.

Onze openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 08.30 tot 18.00
Woensdag 08.30 tot 18.00
Donderdag 08.00 tot 18.00
Vrijdag 08.00 tot 18.00
Zaterdag 08.00 tot 17.00
Zondag Enkel op bestelling en af te halen om 10u30

Meer nieuws? Schrijf je in op onze nieuwsbrief...

Scroll naar top